top of page

Lipopack Standard® Offset karton

Lipopack is een offset karton kwaliteit 100% houtvrij is, de pulp die voor LipoPack wordt gebruikt, is van hoge kwaliteit en volledig vrij van lignine. Dit zorgt ervoor dat het papier niet vergeelt, bestand is tegen veroudering en een hoge weerstand heeft tegen kleurverandering als gevolg van de invloed van zonlicht. Bovendien betekent het gebruik van pure houtvrije pulp ook een hoge kwaliteit en zuiverheid van onze grondstoffen, en zorgt zo voor de hoogst mogelijke veiligheid in de verpakking van levensmiddelen en hygiëne. LipoPack wordt geproduceerd in bulk van 1,2 tot 2,0 en gramgewichten van 70 tot 225 g / m² (of tot 450 g in gelamineerde kwaliteit). LipoPack is de verpakkingsoplossing gemaakt van hernieuwbare bronnen, goedgekeurd voor direct contact met voedingsmiddelen en 100% recycleerbaar en composteerbaar. De vetbestendige barrière kan op maat worden gemaakt voor elk product (set 4-12) en is geschikt voor gebruik in een oven of magnetron (DIN 10955).

Lipopack Pro® Offset karton

Lipopack Pro is een uitgebreide variant van de lipopack Standard. Als voordeel heeft Lipopack Pro dat het karton water- en vetwerend is op de voor- en achterzijde van het karton.  LipoPack Pro wordt geproduceerd in bulk van 1,2 tot 2,0 en gramgewichten van 80 tot 225 g / m² (of tot 450 g in gelamineerde kwaliteit). LipoPack is de verpakkingsoplossing gemaakt van hernieuwbare bronnen, goedgekeurd voor direct contact met voedingsmiddelen en 100% recycleerbaar en composteerbaar. De vetbestendige barrière kan op maat worden gemaakt voor elk product (set 4-12) en is geschikt voor gebruik in een oven of magnetron (DIN 10955).

Lipopack Prime® Offset karton

Lipopack Prime is een uitgebreide variant van de lipopack Pro en Standard. Als voordeel heeft Lipopack Prime dat het karton water- en vetwerend is op de voor- en achterzijde van het karton en water en verwerend in de pulp.  LipoPack Prime wordt geproduceerd in bulk van 1,2 tot 2,0 en gramgewichten van 80 tot 225 g / m² (of tot 450 g in gelamineerde kwaliteit). LipoPack is de verpakkingsoplossing gemaakt van hernieuwbare bronnen, goedgekeurd voor direct contact met voedingsmiddelen en 100% recycleerbaar en composteerbaar. De vetbestendige barrière kan op maat worden gemaakt voor elk product (set 4-12) en is geschikt voor gebruik in een oven of magnetron (DIN 10955).

PankaSeal® Offset karton

PankaSeal® is een uncoated karton dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de unieke eigenschappen die vereist zijn voor capsealtoepassingen. PankaSeal biedt unieke zachtheid en zuiverheid dankzij de Condebelt-behandeling. Het karton is ideaal voor lamineren met unieke formatie en geoptimaliseerde sterkte-eigenschappen. PankaSeal is verkrijgbaar van 300 g/m2 tot 500 g/m2 (1,0 mm). PankaSeal is vrij van OBA.

bottom of page