top of page

Arktika® GC1

Arktika® is een GC1 kwaliteit met tweezijdige coating die de perfecte partner is voor uw creatieve verpakkingsontwerpen. De gladheid, de helderheid en de drukbaarheid maken het een premium karton waarmee uw verpakking een verfijnde look kan bereiken. Arktika® ondersteunt een verscheidenheid aan afwerkingstechnieken, waardoor uw verpakkingsproduct in elke schap er uit springt. Door de hoge gladheid krijg je een uitstekende drukkwaliteit. Zelfs de achterzijde toont een uitstekende drukresultaat. Arktika is verkrijgbaar van 200g/m2 tot 350g/m2. Geproduceerd met 100% virgin fibres.

 

PankaLux® GC1

PankaLux® is de nieuwe smooth GC1 karton ontworpen voor luxe verpakkingen, waarbij uitstekende visuele eigenschappen benodigd zijn in combinatie met hoge verpakkingsprestaties. PankaLux is ideaal voor veeleisende verpakkingen en afdruk toepassingen, zoals metpol laminering, waar een uitstekend spiegel effect nodig is. PankaLux is verkrijgbaar van 360 g/m2 tot 560 g/m2 (1,00 mm)

PankaWhite® GC1

PankaWhite® is een volledig gecoate GC1 vouwkarton met een witte rug die geschikt is voor bedrukking op de achterzijde. PankaWhite is een efficiënt materiaal die in de hele keten toegepast kan worden en ook verschillende gelamineerde verpakkingen kan vervangen door zijn unieke eigenschappen. PankaWhite is verkrijgbaar van 285 g / m2 tot 335 g / m2 (1,01 mm).

bottom of page